Een goed 2020 gewenst!

dec-2018-energiepodium-spreker

Wynia’s Week gaat in 2020 uiteraard onverminderd door. De komende weken zijn er een paar nieuwe ontwikkelingen.

Ten eerste zijn we druk bezig om website www.sypwynia.nl en de nieuwsbrief Wynia’s Week gebruiksvriendelijker te maken. Voor de liefhebber: alle artikelen krijgen een eigen internet-adres (‘url’) wat het mogelijk maakt om die apart op te zoeken en door te sturen, ook via sociale media. Veel lezers hebben daar om gevraagd, en gelijk hebben ze.

Ten tweede is Wynia’s Week een eigen boekenuitgeverij begonnen, Uitgeverij Blauwburgwal. De komende maanden kunt u de eerste uitgaven verwachten.

Ten derde wordt op 2 februari 2020 de eerste verjaardag van Wynia’s Week gevierd, in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Helaas voor wie geen plaats heeft weten te bemachtigen: deze matinee is volledig uitverkocht…

Ten vierde: Wynia’s Week is natuurlijk dolblij met alle lezers, volgers en kijker, maar nog extra met donateurs en sponsors.

Er zijn nu drie mogelijkheden om bij te dragen aan Wynia’s Week. De eerste mogelijkheid bestaat al een half jaar. Die verloopt via BackMe. U kunt automatisch iedere maand een relatief bescheiden bedrag overmaken. Dat kan HIER.

Sinds kort kunt u ook een bedrag naar keuze bijdragen aan Wynia’s Week. Wanneer en hoe vaak – dat bepaalt u zelf. U kunt betalen met Ideal of PaypalKijk maar hier.

Natuurlijk kunt u uw bijdrage voor Wynia’s Week ook te allen tijde overmaken op de ‘gewone’ IBAN-bankrekening: NL94 INGB 0006 3945 08 ten name van WyniasWeek.

Alvast hartelijk dank, een goed Oudjaar en een voorspoedig Nieuwjaar gewenst!