Uw donaties komen zeer van pas

wyniasweek

Met trots presenteren we ook weer deze aflevering van Wynia’s Week. Paul Hekkens schreef de tweede aflevering van zijn Weekboek Corona, waarin hij minutieus het leven tijdens de pandemie in kaart brengt. Willy Hemelrijk vertaalde een onthullend artikel van onze Duitse evenknie Tichys Einblick, waaruit blijkt dat asielzoekers nu nog wel het land in komen, maar er niet meer uitgaan.

Coen de Jong beschrijft de dunne laag democratische gezindheid. Theo Jongedijk vraagt zich af hoe het nu met de gewone zieken verder moet. Eduard Bomhoff kan niet anders dan kritisch zijn over het RIVM. En, omdat niet altijd alles Corona kan zijn, schrijft Jan-Jaap van den Berg over de nieuwe biografie van D66-oprichter Hans Gruijters: een rebel die een nukkige regent werd. Ook de komende weken zullen we steeds vaker andere onderwerpen dan ‘Corona’ presenteren. Omdat de wereld verder ook niet stilstaat.

Het gaat goed met Wynia’s Week. Het aantal lezers en abonnees groeit gestaag. De reacties zijn vaak hartverwarmend. We zijn in het bijzonder blij met de lezers die ook donateur zijn of willen worden.

Dankzij donateurs en andere sponsors bestaat Wynia’s Week immers. Er is geen betaalmuur en die zal er ook niet komen. We proberen van Wynia’s Week ook geen advertentiekrant te maken. Alle bijdragen zijn daarom vrijwillig, maar wel heel erg welkom.

Bijdragen voor Wynia’s Week kan op verschillende manieren. Een vast maandelijks bedrag kan via BackMe. Meer incidentele donaties kunnen via Ideal of PayPal. En verder kunt u ook gewoon uw donatie overmaken op bankrekening NL94 INGB 0006 3945 08 ten name van Wynia’s Week. U kunt de mogelijkheden ook HIER kiezen.

Hartelijk dank!