Wynia’s Week heeft het lentegevoel!

21296119-6748-7cd4-a196-67baab832800

Wynia’s Week geeft samen met Uitgeverij Blauwburgwal inspirerende boeken uit over politiek, economie, maatschappij en cultuur.

Deze week viert Wynia’s Week de lente met een paar mooie aanbiedingen!

Het Beste uit Wynia’s Week 2020

Het Beste uit Wynia’s Week 2020 bevat 46 artikelen over alle belangrijke thema’s die de revue passeerden. De bundel kan daarom met recht worden beschouwd als dé kroniek van 2020.

BESTEL NU EEN EXEMPLAAR

Donkerblank

We zijn allemaal blank of donkerblank! Tijdens de post-corona-transformatie die ons te wachten staat, moeten we geen energie verspillen aan elkaar verbitterd verketteren over onze huidskleur, schrijft trendwatcher Adjiedj Bakas.

BESTEL NU EEN EXEMPLAAR

Stille Lente

Paul Hekkens documenteerde vanuit persoonlijk perspectief de eerste coronagolf in Nederland en komt tot harde conclusies over het gevoerde beleid. Bezorgd, met humor, en met een scherp oog voor de sociaaleconomische gevolgen.

BESTEL NU EEN EXEMPLAAR

Nieuw! Den Hollander – Biografie

A.N.J. den Hollander (1906-1976) was een veelzijdig en kleurrijk wetenschapper, groot socioloog en grondlegger van de Amerikanistiek in Nederland. Deze biografie van Hans Werdmölder biedt een boeiend portret van een erudiet man, dwarse geleerde en markant persoon.

BESTEL NU EEN EXEMPLAAR

Tegen de onzin – Actueler dan ooit!

Syp Wynia’s boek Tegen de Onzin was binnen enkele weken na uitkomen een van de grootste bestsellers in Nederland. Spraakmakende artikelen: van immigratie en gasverbod tot de houdbaarheidsdatum van Mark Rutte

BESTEL NU EEN EXEMPLAAR