Wynia’s Week kan uw support ook in 2022 weer gebruiken!

support

Ons onafhankelijke online magazine Wynia’s Week bestaat nu drie jaar. In 2021 gingen we zelfs over tot twee edities per week: zowel op woensdag als op zaterdag ligt Wynia’s Week in  uw mailbox.

Gelukkig groeit ook de aanhang nog iedere maand. U kunt vrienden, familie en bekenden (gratis) een abonnement op Wynia’s Week geven door hun e-mailadres op te geven onder het hoofdje ‘Abonneer op Wynia’s Week’ op de website. Een fraai kerstcadeau!

Boeken

Twee jaar geleden werd ook Uitgeverij Blauwburgwal opgericht. Onze uitgeverij brengt onder meer boeken uit van de auteurs van Wynia’s Week. Zo verschenen dit jaar de monumentale biografie van de grote socioloog Den Hollander, het indringende Dwingeland van Coen de Jong en Het Beste uit Wynia’s Week 2021. Volgende week verschijnt Het Verdriet van de Schilderswijk van Maaike van Charante (dat u nu al kunt bestellen).

Hier vindt u alle boeken die tot dusver bij Uitgeverij Blauwburgwal verschenen. We hebben ook grote plannen voor het nieuwe jaar, zoals het boek ‘De Linkse Kerk’, waarin vooraanstaande auteurs schetsen hoe Nederlandse protestanten steevast linksaf slaan en zo tevens een wending geven aan het land als geheel.

Video: WWTV

Begin dit jaar begonnen we ook een videokanaal, met interviews met auteurs, politici en andere interessante gesprekspartners, dat we in 2022 verder gaan uitbreiden. Als u zich abonneert op Wynia’s Week TV (WWTV) wordt u automatisch geattendeerd op nieuwe video’s.

Geen betaalmuur, wel donateurs

Wynia’s Week wil geen betaalmuur: iedereen moet het magazine kunnen krijgen, iedereen moet de website kunnen bezoeken. De betaalmuur, die komt er niet.

Maar: Wynia’s Week kan natuurlijk niet van de wind leven. Gelukkig zijn er steeds meer donateurs en andere sponsors die het belang van Wynia’s Week inzien en graag een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage leveren. Dat kan op verschillende manieren.

Kijk HIER hoe u kunt bijdragen aan Wynia’s Week.

Onafhankelijke,  berichtgeving zoals u die kent van Wynia’s Week is niet vanzelfsprekend. We hopen dat u ons ook in 2022 weer steunt.

Adverteren

Wie als adverteerder wil bijdragen aan Wynia’s Week kan hier contact opnemen. Van harte welkom!

Sprekers

Wilt u Syp Wynia of andere auteurs van Wynia’s Week of Uitgeverij Blauwburgwal in 2022 uitnodigen voor een spreekbeurt, een signeersessie of een presentatie, dan kunt u ook hier contact opnemen.