‘Eeuwig schaak’, nu ook als eBook

EEUWIGchaak-promo

Ontdek de fascinerende wereld van ‘Eeuwig schaak’ van schrijfster Madelon Beusink, nu ook beschikbaar als eBook. Duik in het leven van Alma, een ambitieuze vrouw die zich een weg baant door de carrièrelagen van het toonaangevende techbedrijf SCIM. Maar haar pad verandert onverwacht na een ontmoeting met een oude man, wiens onthullende verhalen haar perspectieven en overtuigingen uitdagen.

Veiligheid beperkt vrijheid

Dit boek, dat de complexe dynamiek tussen generaties verkent, illustreert de aanhoudende strijd tussen eeuwenoude tradities en de onstuitbare golf van technologische vooruitgang. ‘Eeuwig schaak’ is niet zomaar een verhaal; het is een intellectuele reis die ons dwingt na te denken over kwesties die van cruciaal belang zijn in onze hedendaagse samenleving. Het stelt de vragen die wij ons allemaal moeten stellen: Hoe behouden we onze menselijkheid te midden van technologische overvloed? Wat zijn de grenzen van privacy in een tijdperk waarin alles transparant lijkt? En, misschien wel het meest belangrijk, wat betekent vrijheid echt in een wereld waarin elk aspect van ons leven wordt gemonitord en geanalyseerd?

Uitdagend, inspirerend

‘Eeuwig schaak’ is een must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van technologie op ons dagelijks leven en onze toekomst. Dit is een roman die niet alleen boeit, maar ook uitdaagt en inspireert. Stap in de wereld van Alma en ontdek zelf de antwoorden op enkele van de meest dringende vragen van onze tijd.

Eeuwig schaak van Madelon Beusink is een uitgave van Uitgeverij Blauwburgwal, 251 bladzijden en zowel beschikbaar als paperback en als eBook. Het boek is overal verkrijgbaar, zoals ook in de winkel van Wynia’s Week.