Nieuw boek, nieuwe uitgeverij, nieuwe website, vernieuwde nieuwsbrief, mooie matinee

syp-bij-goedmorgen-nl
Op bezoek bij Goedemorgen Nederland. Van links naar rechts: VVD-Kamerlid Dennis Wiersma, presentatrice Welmoed Sijtsma, Syp Wynia en presentatrice Nikki Herr.

Het zijn turbulente dagen bij Wynia’s Week. Met boeken, vernieuwingen en volgend jaar weer een Matinee in het Betty Asfalt Complex.

Warme matinee in Betty Asfalt

Op zondag 2 februari 2020 werd de eerste matinee van Wynia’s Week gehouden in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Daar werd ook mijn nieuwe boek ‘Tegen de onzin’ gepresenteerd. Het eerste exemplaar was voor Willy Hemelrijk, vertaalster en de zus van columniste Pamela Hemelrijk (1947-2009). Willy las ook een column van Pamela voor.

Sietske Bergsma, speciaal voor deze gelegenheid overgevlogen uit Berlijn, gaf antwoord op de vraag ‘Hoe gevaarlijk is de AfD’. En Dominee Gremdaat loofde De Onafhankelijkheid en zorgde voor de gepaste toon waardoor het nog lang gezellig bleef in de foyer. Volgend jaar weer! Noteer vast de datum: zondag 7 februari 2021 om 15.00 uur in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Nieuw boek: ‘Tegen de onzin’

Het verkoop van het boek ‘Tegen de onzin’ verloopt voorspoedig. Daags na de presentatie was de eerste druk al bijna uitverkocht en kon de tweede druk beginnen. Aan ‘Tegen de onzin’ werd ook aandacht besteed op radio en televisie. Zo was ik te gast bij Harry Mens in zijn tv-programma ‘Business Class’ – kijk hier.

Ook was ik te gast bij het tv-programma Goedemorgen Nederland en in het radioprogramma WNL op Zaterdag. Luister hier, vanaf 33 minuten en 35 seconden.

‘Tegen de onzin’ is overal te koop en ook in de winkel van Wynia’s Week.

Nieuwe website, vernieuwde nieuwsbrief

Het zal u zijn opgevallen zijn dat de website van Wynia’s Week flink vernieuwd is. Met medewerking van de firma Webheads hebben we de site luchtiger en comfortabeler gemaakt. Onderwerpen en auteurs zijn makkelijker te vinden.

Ook het digitale weekblad Wynia’s Week zoals dat op zaterdag in de mailbox valt bij de abonnees is verfrist en comfortabeler gemaakt. Het is nu makkelijker om rechtstreeks door te klikken naar de afzonderlijke artikelen en die verder te verspreiden, bijvoorbeeld via sociale media. Ga uw gang!

Nieuwe uitgeverij: Blauwburgwal

Kort voor kerst is aan de Blauwburgwal in Amsterdam een nieuwe uitgeverij opgericht: Uitgeverij Blauwburgwal, gedragen door Andy Arnts, Eric Jan van Dorp en Syp Wynia. Het eerste product van de nieuwe uitgeverij is het boek ‘Tegen de onzin’ van Syp Wynia. Er staan al meer boeken op stapel, onder meer van andere auteurs die u kent van Wynia’s Week.

Tot de volgende Wynia’s Week!