NIEUW! Het Beste van Wynia’s Week 2021

kroniek

Het is nu al een vreemd jaar. Het eerste volledige Coronajaar is ook een demissionair jaar. Het kabinet trad af, er kwamen verkiezingen, maar tegen december was het kabinet nog steeds niet vervangen. De premier verhief demissionair zijn tot kunst. En Shell ging naar Engeland.

Nederland werd in 2021 echt een narcostaat. En waarom wil Nederland toch steeds weer klimaatkoploper worden? Is het land losgeslagen, los van zijn ankers?

Een jaar lang tegels lichten

Wynia’s Week publiceerde ook in 2021 weer een reeks verrassende artikelen over het wisselbad dat coronabeleid heet, over de onbegrijpelijke kabinetsformatie en over de golf aan ‘woke’ die Nederland binnenstroomt. Wynia’s Week ging in 2021 door met tegels lichten over de parallelle geldstromen die in het geniep beleid en meningen sturen. Ook in 2021 bleef de burger voor de machtigen een hinderlijk bijverschijnsel.

Een keur aan auteurs

Het Beste van Wynia’s Week 2021 bevat een selectie van die boeiende artikelen van een keur aan auteurs, zoals Wouter Roorda, Roelof Bouwman, Jan van de Beek, Hans Roodenburg, Paul Verburgt, Sebastien Valkenberg, Paul Ruijs, Arnout Jaspers, Bina Ayar, Patrick van Schie, Lucas Bergkamp, Eduard Bomhoff, Coen de Jong, Sujet Shams, Michiel de Jong en Syp Wynia.

Het Beste uit Wynia’s Week verschijnt als paperback, is 289 bladzijden dik en kost 20 euro (inclusief verzendkosten). Uitgeverij Blauwburgwal. Overal te koop en bestellen. Zoals HIER.