Nu ook DEEL TWEE van ‘Deugen voor de bühne’, het succesvolle Twitterboek van Sander van Dam

Luikjesboek2

SANDER VAN DAM is een fenomeen op Twitter (inmiddels: ‘X’). Van Dam volgt bekende twitteraars die op hoge toon anderen de maat nemen, maar heel wat minder kritisch zijn op zichzelf. Het resultaat is vaak hilarisch. Sander van Dam is veel gekopieerd, maar nooit geëvenaard.

Nu is ook het tweede deel van de bestseller ‘Deugen voor de bühne’ van Sander van Dam op de markt. Ook dit tweede deel kan overal worden gekocht en besteld, zoals bijvoorbeeld HIER.

Sander van Dam blijft graag achter de schermen, maar hij liet zich toch twee keer interviewen. Eerst in De Telegraaf. En vervolgens ook één keer met geluid, voor Wynia’s Week TV en podcast, door Eric Jan van Dorp van Uitgeverij Blauwburgwal.

In dit interview vertelt Sander hoe hij er toe gekomen is om zijn ‘vierluikjes’ te maken, over zijn werkwijze en over wie zijn favoriete doelwitten zijn (denk aan de twitteraars Gerrit Hiemstra en Sander Schimmelpenninck), over de idiote beschuldigingen aan zijn adres en wie hij nou eigenlijk is. Er gaan immers de raarste verhalen rond: Sander van Dam zou niet bestaan, hij zou een pseudoniem zijn.

Het gesprek met Sander van Dam is als video via Youtube en als podcast via Spotify en Apple-podcast te beluisteren.

Veel kijk- en leesplezier, ook met ‘Deugen voor de bühne 2’!