Paasaanbieding voor de lezers van Wynia’s Week: ‘Tegen de onzin’!

SYP090422-Promo-BBW-korting

Het boek ‘Tegen de onzin’ van Syp Wynia beschrijft Nederland in de Ruttejaren. In 39 korte en lange hoofdstukken toont Wynia een land in de knoop, met overal oprukkende ‘transities’ en erosie van de democratie. Wetten komen niet meer uit Den Haag, maar uit New York en Brussel. En hoe lang houdt Rutte het eigenlijk nog vol?

Alleen in deze Paasweek is ‘Tegen de onzin’ in de aanbieding: van normaliter 17,50 naar 12,50 nu (en alleen via de winkel van Wynia’s Week). ‘Tegen de onzin’ is 279 bladzijden dik en een uitgave van Uitgeverij Blauwburgwal.

U kunt ‘Tegen de onzin’ HIER bestellen. De aanbieding geldt tot en met 17 april 2022. Van harte welkom!

Nieuwe website Uitgeverij Blauwburgwal

Uitgeverij Blauwburgwal publiceert boeken met een kritische en onafhankelijke blik op politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. De jonge, maar ambitieuze uitgeverij is een samenwerking van Syp Wynia, Andy Arnts en Eric Jan van Dorp.

Tot dusver verschenen bij Blauwburgwal boeken van Adjiedj Bakas, Maaike van Charante, Paul Hekkens, Coen de Jong, Hans Werdmölder en Syp Wynia. Ook de boekbundels ‘Het Beste van Wynia’s Week’ zijn publicaties van Uitgeverij Blauwburgwal. Alle informatie over Uitgeverij Blauwburgwal, de boeken en de schrijvers treft u aan op de website van Uitgeverij Blauwburgwal. Neem vooral een kijkje!

De Linkse Kerk

De komende maanden staan bij Uitgeverij Blauwburgwal weer nieuwe boeken op stapel, waaronder het verrassende boek ‘De Linkse Kerk’, samengesteld door Syp Wynia en Henk-Jan Prosman.

Dit boek biedt een nieuwe blik op turbulente ontwikkelingen in calvinistisch Nederland van de laatste halve eeuw, met grote gevolgen voor de rest van het land, de politiek en de samenleving. Volg de berichten!

Media die aandacht willen besteden aan dit verrassende nieuwe boek kunnen terecht bij Uitgeverij Blauwburgwal info@blauwburgwal.nl.

Later meer!