Roderick Veelo signeert uw exemplaar van ‘De schijn regeert’

SYP051122-advertentieVeelo-BBW

Roderick Veelo is een bekend gezicht in de Nederlandse media, zoals RTL en De Telegraaf. Dit jaar maakte hij zijn debuut als schrijver. Met het uitbrengen van De schijn regeert komt Uitgeverij Blauwburgwal tegemoet aan de wens van een trouwe lezersschare.

Speciaal voor de feestdagen: gesigneerd exemplaar!

Speciaal voor de lezers van Wynia’s Week signeert Roderick Veelo ter gelegenheid van de feestdagen zijn boek. Als u vóór 28 november 2022 HIER BESTELT krijgt u het gesigneerde exemplaar van ‘De schijn regeert’ meteen daarna thuisgestuurd. 

2022: De schijnheiligheid is de norm

In Den Haag en Hilversum is niets wat het lijkt, schrijft Roderick Veelo in De schijn regeert. Maar daar blijft het niet bij. Veelo hekelt in De schijn regeert ook de heldenrol die U2-zanger Bono zichzelf aanmeet als strijder tegen armoede en sociaal onrecht, maar tegelijkertijd z’n vermogen onderbrengt in belastingparadijzen.

Roderick Veelo vraagt zich af waarom multinational Unilever hoog van toren blaast over mensenrechten, maar in alle talen zwijgt over executies in Iran waar het bedrijf zeep en tandpasta maakt. En wat bedoelen woke-activisten met ‘inclusief’ en ‘rechtvaardig’ als zij de mensheid opdelen in goede en verkeerde huidskleuren? De schijn regeert!

‘De schijn regeert’ van Roderick Veelo is een uitgave van Uitgeverij Blauwburgwal, omvat 242 bladzijden en kost 20 euro (inclusief verzendkosten). Als u het boek voor 28 november HIER koopt, krijgt u meteen daarna een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd. ‘De schijn regeert’ is ook te koop als eBook en kost dan  12,50.