Uitgenodigd! Presentatie boek Syp Wynia in Betty Asfalt Complex in Amsterdam

SYP280123-promoboek-Betty

Op zaterdag 4 februari a.s. verschijnt van Syp Wynia het boek ’70 Actieve herinneringen aan een gaaf gidsland’.  Dit nieuwe boek wordt op zaterdag 4 februari van 16.00 – 18.30 (inloop: 15.30 uur) gepresenteerd in het Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012 RT Amsterdam. Dit theater bevindt zich vlakbij de Dam, op twee tramhaltes – of op loopafstand – van het Centraal Station.

WELKOM!

Lezers van Wynia’s Week zijn bij deze uitgenodigd. Het aantal plaatsen is natuurlijk wel beperkt. Wilt u zich a.u.b. aanmelden voor dinsdag 31 januari 12.00 uur ’s middags? U kunt zich aanmelden via info@blauwburgwal.nl.

‘70 Actieve herinneringen’

In ’70 Actieve herinneringen aan een gaaf gidsland’ schetst Syp Wynia in 70 hoofdstukken een portret van Nederland in de woelige jaren ’20 van de 21ste eeuw. Daarbij grijpt hij ook terug op eigen ervaringen en herinneringen, soms tot diep in de 20ste eeuw.

Wie is de machtigste man (m/v) van Nederland? Waar was de maandenlange avondklok voor nodig? Hoe werd Nederland zo’n gewelddadig land? Waarom moest Nederland zo nodig kampioen klimaat én stikstof worden? Wat is een veelvader? Wat is een hefboomdemocratie? Wynia passeert de waan van de dag en schetst zo de waan van alle dagen.

NU AL BESTELLEN

’70 Actieve herinneringen aan een gaaf gidsland’ van Syp Wynia is een uitgave van Uitgeverij Blauwburgwal, is 368 bladzijden dik, kost 24,50 en verschijnt op 4 februari. Het boek is verkrijgbaar bij uw boekhandel en nu al te bestellen in de winkel van Wynia’s Week.