Wij doen dit niet alleen

PromoDonoa040624-2

Wynia’s Week heeft een unieke formule. Alle artikelen, columns, video’s en podcasts zijn vrij beschikbaar, altijd en overal en voor iedereen. We willen geen vervelende betaalmuren. En dat kan ook, omdat de onafhankelijke berichtgeving van Wynia’s Week financieel mogelijk wordt gemaakt door de duizenden donateurs: groot en klein, eens per jaar, eens per kwartaal of eens per maand.

Jaren van groei

Wynia’s Week bestaat meer dan vijf jaar en groeit nog ieder jaar: meer lezers, meer kijkers, meer luisteraars. En gelukkig draagt ook een groeiend aantal van hen bij aan het mogelijk maken van Wynia’s Week.

Niet alleen

De vele tientallen auteurs en andere medewerkers van Wynia’s Week treft u allemaal aan op de auteurspagina. Daarnaast zijn er de medewerkers voor techniek, zoals onze webmasters van Webheads Groningen en de video- en audiotechniek van Renko Koppe. Maar we zijn bij Wynia’s Week in de eerste plaats niet alleen dankzij de duizenden grote en kleine sponsors, de dragers van de successen van Wynia’s Week.

Doet u ook mee?

We doen het niet vaak, maar een paar keer per jaar vragen we ook de lezers, kijkers en luisteraars die nog geen donateur van Wynia’s Week zijn om een bijdrage te leveren. Dat kan op verschillende manieren, kijk HIER. Zo kunnen wij van Wynia’s Week nog vele jaren vooruit met onze onmisbare, onafhankelijke, broodnodige en nuchtere journalistiek.

Alvast hartelijk dank!

Mede namens het team van Wynia’s Week,

Syp Wynia

Zonder de support van de duizenden donateurs zou het succesvolle avontuur van Wynia’s Week niet mogelijk zijn. Doet u ook mee? Kijk HIER Hartelijk dank!