NIEUW: Roderick Veelo over ‘De schijn regeert’

veelo
Roderick Veelo (rechts) op bezoek bij WWTV

Roderick Veelo is een bekend gezicht in de Nederlandse media. Nooit eerder verscheen zijn werk in druk. Met het uitbrengen van De schijn regeert komt Uitgeverij Blauwburgwal tegemoet aan de wens van een trouwe lezersschare.

De schijn regeert verschijnt op 17 juni 2022. Wie nu meteen bestelt, ontvangt meteen na 17 juni een door Roderick Veelo persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Veelo hekelt in De schijn regeert onder meer de heldenrol die U2-zanger Bono zichzelf aanmeet als strijder tegen armoede en sociaal onrecht, maar tegelijkertijd z’n vermogen onderbrengt in belastingparadijzen. Veelo vraagt zich af waarom multinational Unilever hoog van toren blaast over mensenrechten, maar in alle talen zwijgt over executies in Iran waar het zeep en tandpasta maakt.

En wat bedoelen woke-activisten met ‘inclusief’ en ‘rechtvaardig’ als zij de mensheid opdelen in goede en verkeerde huidskleuren? En hoe combineren instellingen en bedrijven deze opdeling met hun pretentie mensen te verbinden? De schijn regeert!

De schijn regeert van Roderick Veelo verschijnt op 17 juni 2022 bij Uitgeverij Blauwburgwal. Het boek is op dat moment overal te bestellen en te koop. Wie voor 17 juni HIER bestelt, krijgt een door Roderick Veelo persoonlijk gesigneerd exemplaar toegestuurd. ‘De schijn regeert’ kost 20 euro (inclusief verzendkosten) en omvat 242 pagina’s.