NIEUW: ‘De schijn regeert’ van Roderick Veelo. Een gesigneerd exemplaar voor wie nu bestelt!

veelo

Roderick Veelo is een bekend gezicht in de Nederlandse media. Nooit eerder verschenen artikelen van Roderick Veelo in druk. Met het uitbrengen van De schijn regeert komt Uitgeverij Blauwburgwal tegemoet aan de wens van een trouwe lezersschare.

In zijn columns stelt Roderick Veelo – nooit met bombarie, altijd met het fileermes – schijnvertoningen en hypocrisie aan de kaak in de politiek, het bedrijfsleven en de journalistiek. 

De schijn regeert verschijnt op 17 juni 2022 bij uitgeverij Blauwburgwal. Wie nu al bestelt, ontvangt meteen na 17 juni een door Roderick Veelo persoonlijk gesigneerd exemplaar!

Veelo hekelt in De schijn regeert onder meer de heldenrol die U2-zanger Bono zichzelf aanmeet als strijder tegen armoede en sociaal onrecht, maar tegelijkertijd z’n vermogen onderbrengt in belastingparadijzen. Veelo vraagt zich af waarom multinational Unilever hoog van toren blaast over mensenrechten, maar in alle talen zwijgt over executies in Iran waar het zeep en tandpasta mag maken.

En wat bedoelen woke-activisten met ‘inclusief’ en ‘rechtvaardig’ als zij de mensheid opdelen in goede en verkeerde huidskleuren? En hoe combineren instellingen en bedrijven deze opdeling met hun pretentie mensen te verbinden? De schijn regeert!

Hilversum, De Telegraaf…

Sinds 1992 werkte Roderick Veelo bij diverse omroepen, waaronder de NOS, de VARA en RTL Z. De afgelopen zes jaar ontwikkelde Veelo zich daarnaast tot een zeer succesvol columnist, in onder andere De Telegraaf.

De schijn regeert van Roderick Veelo verschijnt op 17 juni 2022 bij Uitgeverij Blauwburgwal. Maar wie voor 17 juni HIER bestelt, krijgt een door Roderick Veelo persoonlijk gesigneerd exemplaar toegestuurd. ‘De schijn regeert’ kost 20 euro (inclusief verzendkosten) en omvat 242 pagina’s.